Summa sidvisningar

måndag 13 maj 2019

Dags för en ny glutenfri kaka

Idag kommer det ett recept på en väldans god kaka som i original är med gluten men jag har gjort om det det till en glutenfri variant som vanligt. 
Kärleksmumsrulltårta tänk bara namnet är härligt. Krämen i påminner om chokladtryffel. Så lycka till med baket 

                                                                Kärleksmumsrulltårta 

Botten:

3 ägg 
1 1/2 dl socker
Vispas minst 6 minuter

Blanda:

3/4 dl potatismjöl 
2 msk kakao
1 tsk bakpulver

siktas ner i smeten 

Grädda i 200 grader i 6 min

Chokladfrosting:

150 g rumsvarmt smör
300 gram färskost
1 dl kallt kaffe
1 dl kakao
2 dl florsocker

Vispa ihop till en jämn smet och lägg på den avsvalnade botten rulla ihop som en rulltårta

 Bred lite av frostingen på rullen och smält lite choklad av god kvalitet och ringla över  och dekorera med cocos 

Koka en god kopp kaffe och njut 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar