Idag kommer det ett recept på en väldans god kaka som i original är med gluten men jag har gjort om det det till en glutenfri variant som vanligt.
Kärleksmumsrulltårta tänk bara namnet är härligt. Krämen i påminner om chokladtryffel. Så lycka till med baket
Kärleksmumsrulltårta
Botten:
3 ägg
1 1/2 dl socker
Vispas minst 6 minuter
Blanda:
3/4 dl potatismjöl
2 msk kakao
1 tsk bakpulver
siktas ner i smeten
Grädda i 200 grader i 6 min
Chokladfrosting:
150 g rumsvarmt smör
300 gram färskost
1 dl kallt kaffe
1 dl kakao
2 dl florsocker
Vispa ihop till en jämn smet och lägg på den avsvalnade botten rulla ihop som en rulltårta
Bred lite av frostingen på rullen och smält lite choklad av god kvalitet och ringla över och dekorera med cocos
Koka en god kopp kaffe och njut
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar